Fysiurgisk massage

Fysiurgisk sportsmassage er en dybdegående massage. Den fysiurgiske sportsmassage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage kan blandt andet behandle:

· Nakke og øvre ryg spændinger

· Muskulære sportsskader

· Lindring af ømme muskler

Massage virker ikke kun godt på skader, men kan også have en forebyggende virkning ved at mindske risiko for skader og overbelastning som følge af slitage. Hyppig massage vil sikre et fleksibelt og sundt muskelvæv og øge blodcirkulationen.

Undersøgelser (link) viser eksempelvis at dyb massage er mere effektivt mod en tennisalbue (lateral epikondylitis) end en steroid injektion og aflastning i kombination med udstrækning.

Massagen bearbejder bløddele og muskelfibre gennem tværgående og dybe bevægelser. Den vil primært fokusere på de muskler der er anvendt eller skal anvendes under din sport, men det vil tage udgangspunkt i en individuel vurdering.

Sportsmassage er både for amatører og professionelle idrætsudøvere. Jeg har erfaring med behandling af mange slags sportsskader, andre skader og smertetilstande kan også have gavn af sportsmassage.

Ønsker du at lave en aftale omkring firmamassage, så tag venligst kontakt for en uforpligtende snak.